in

Testvérek 1. évad 26. rész videa – nézd meg online

Testvérek 1. évad 26. rész videa – nézd meg online.

Veli és Hatice szeretetben nevelik négy gyermeküket, a 19 éves Kadirt, a 17 éves ikreket, Ömert és Asiye-t, valamint a 6 éves Emelt. Egy nap azonban Hatice rájön, hogy a főnöke az üzlettársa feleségével folytat viszonyt.

A szerencsétlen események sorozata folytatódik, és a négy testvér elveszíti édesanyját és édesapját is. Miközben szüleiket gyászolják, és próbálnak túlélni, nem is sejtik, hogy szüleik halálát apjuk egykori főnöke, Akif Atakul okozta.

A férfi, hogy fedezze bűneit, állást ajánl Kadirnak, és felveszi Ömert és Asiye-t a tulajdonában lévő magániskolába. A négy nehézsorsú testvér útja keresztezi a gazdagok gyermekeinek világát, ezzel pedig kiszámíthatatlan barátságok és lehetetlen szerelmek szövődnek a két teljesen más világból érkezett fiatalok között.

Testvérek 1. évad 26. rész tartalom

2022.11.22., Kedd 15:40 – 1. évad, 26. rész

Akif igyekszik visszaédesgetni magához Nebahatot. Sengülnek anyagi problémákkal kell szembenéznie. Ogulcan eközben úgy dönt, hogy régi eszközét Emelnek ajándékozza. Melisa akaratán kívül bántja meg Berket, aki ajándékkal kedveskedik neki. Doruk az iskola után találkozóra hívja Asiye-t. Ömer megpróbálja Orhan üzletét átvenni, és az utcán árulja ételét.

A sorozat ezen epizódja egyelőre nem kerütt fel a videa oldalra

Nézd meg az epizódokat itt – Testvérek Tv2

Ez a cikk Testvérek 1. évad 26. rész videa – nézd meg online először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Tovább: Testvérek 1. évad 26. rész videa – nézd meg online

Wass Albert: Halál

Testvérek 1. évad 28. rész videa – nézd meg online