in

Tepsiben sült hal

Hozzávalók: 4 szelet halfilé só őrölt feketebors fűszerkeverék (hal) tartármártás zsemlemorzsa 2 tojás vaj Elkészítése: A halfilét vízzel leöblítjük, majd szárazra töröljük. Megízesítjük sóval, őrölt fekete borssal és fűszerkeverékkel. A tartármártással kikenünk egy kisebb tepsit, majd az ízesített filéket rátesszük. A tojásokat felverjük, és ráöntjük a halszeletekre. Zsemlemorzsával bőven megszórjuk, és vajforgácsokat teszünk a tetejére. […]

A Tepsiben sült hal bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/halak/tepsiben-sult-hal/

A Concorde Értékpapír a román tőzsde tagja lett

Pizza a serpenyőből