in

Tejszínes hal brokkolival és kelbimbóval

Hozzávalók: 70 dkg tengeri halfilé 40 dkg brokkoli 40 dkg kelbimbó 2 alma 1 citrom 3 ek olívaolaj 5 dl főzőtejszín 1 ek fűszersó ízlés szerint só ízlés szerint őrölt bors Elkészítése: A halat felkockázom, a nagyobb brokkolit kisebb darabokra, az almát cikkekre vágom. Az olajjal meglocsolom egy hőálló tál alját, és rászedem a halat. […]

A Tejszínes hal brokkolival és kelbimbóval bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/halak/tejszines-hal-brokkolival-es-kelbimboval/

Itt a magyarázat a Richter kiugró eredményére

Dohányzás a panelban: szellőztető kéne, nem tiltás