in

Tejszínes finomfőzelék, sült virslivel

Hozzávalók: 300 g mexikói zöltségkeverék 1 kevés petrezselyem zöld, finomra aprítva 1 kiskanál cukor 1 kiskanál almaecet 1 csipet só és bors 200 g főzőtejszín 1 evőkanál liszt a habaráshoz 4 pár virsli 1 kevés olaj a sütéshez Elkészítése: A zöldségkeveréket, enyhén sós vízben feltesszük főzni. Rövid főzés után hozzátesszük a cukrot, és az ecetet […]

A Tejszínes finomfőzelék, sült virslivel bejegyzés először a Receptneked.hu ( Korábban olcso-receptek.hu) jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/fozelekek/tejszines-finomfozelek-sult-virslivel/

Bakonyi betyárleves / zöldséges gombaleves

Egy héten át a kisfia öltöztette az anyát – fotók