in

Tejszínes fehérbab főzelék

Hozzávalók: 200 g főzőtejszín 500 g száraz fehérbab 1 fej hagyma lereszelve 4 gerezd fokhagyma néhány babérlevél kevés borsikafű (csombor) nagyon kevés lestyán levél 1 csapott evőkanál liszt a habaráshoz kevés almaecet ízlés szerint só és őrölt bors Elkészítése: A babot a főzés előtt több órával beáztatjuk. Sós vízben feltesszük a babot főni a babérlevelekkel […]

A Tejszínes fehérbab főzelék bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/fozelekek/tejszines-feherbab-fozelek/

Tengerparton villantott Horváth Éva – fotó

Megérkeztek az első képek A Karib-tenger kalózai 5 forgatásáról