in

Tejszínes csirkefalatok laska gombával

Hozzávalók: 6 csirkecomb 20 dkg kolozsvári szalonna 80 dkg laska gomba 1 vöröshagyma 3 gerezd fokhagyma 1 ek zsír (kacsa, liba, sertés) 1 kk borsikafű 5 dl főzőtejszín 1 csokor petrezselyemzöld frissen őrölt bors só Elkészítése: A csirkecombokat megnyúzom, kicsontozom, és diónyi nagyságúra darabolom. A kolozsvári szalonnát és vöröshagymát felkockázom, a laska gombát csíkokra vágom. […]

A Tejszínes csirkefalatok laska gombával bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

A teljes tartalomért Klikk ide…

Mától Word Press Sajtófotó kiállítás

Időjárás-előrejelzés – 2015.09.25. reggel