in

Tejfölös karalábéfőzelék

Hozzávalók: 3 nagyobb, de zsenge karalábé 1 kk só 2 csipet őrölt bors 2 ek liszt 3 dl tejföl Elkészítése: A karalábét megtisztítjuk, apró kockára vágjuk. Annyi vízben, hogy kicsit túlérje, puhára főzzük. Közben a keletkező habot leszedjük róla. Meghintjük sóval, borssal. A lisztet csomómentesre keverjük a tejföllel. A főzelékből mert pár evőkanál meleg lével felhígítjuk, majd […]

A Tejfölös karalábéfőzelék bejegyzés először a Receptneked.hu ( Korábban olcso-receptek.hu) jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/fozelekek/tejfolos-karalabefozelek/

Szalonnapatkón sült tojás

Burgonyás csicsókapüré