in , ,

Tavaszi és nyári divat trend 2015

Milyen színekre vágynánk 2015-ben, melyek divatosak?

Marsala, olíva, citrom és narancssárga vagy kék?

Jönnek a rendkívül intenzív árnyaltok!

Van kedvenc mintánk?

Például a  csipke, kockás, romantikus virágok?

Melyik stílus kedveljük?

Lezser, elegáns, igazán nőies?

Minden alkalomra, minden színben, változatos mintákkal megmutatjuk, milyen lesz a divat trend 2015-ben.

Military stílus és hozzá az olíva zöld szín, Marsala, ami bordó árnyalataiban vadítóan szexi, szűk és buggyos nadrágok, széles övek, nagy zsebek. Vidám napsütésben pompázó árnyaltok napfelkeltétől egészen napnyugtáig.

Anyagválasztásban jönnek a puha anyagok, melyeknek szép esése teszi még nőiesebbé a ruhákat.

Ingek, szoknyák, nadrágok tarkán szőtt és egyszínű anyagokból kombinálva.

Ingek és felsők terén jönnek a bő ujjú fazonok, akár rövid vagy hosszú szabással.

Egzotikus mintákban sem lesz hiány divat terén, hiszen hatalmas virágokkal mintázott modellek közül választhatunk élénk vagy pasztell színekben.

Sokak kedvence a csipke díszítés, ami megjelenik szinte teljesen áttetsző anyagokon szoknyákon, nadrágokon és felsőkön is. Jönnek a csipkével kombinált szoknyák, melyek két rétegből állnak, és az alsó rész teljesen átlátszik, megmutatva így lábainkat. Jól illenek majd ezekhez a csipkés szoknyákhoz az egyszínű felsők a szoknya színével megegyező színben.

Farmer és farmer hatású anyagok, melyek a kék minden árnyalatában divatosak lesznek tavasszal és nyáron is. A farmerek bő szárral, esetleg buggyosan, bokánál felhajtva vagy bokáig érő szabással állnak a trend középpontjában. Meleg nyári szezonban viselhetjük atléta szabású trikóval, amit felgyűrhetünk mell alá, vagy elegáns változatban a hétköznapokon fodros, félvállas blúzzal.

Rövid fazonok, melyek a köldökig vagy köldök fölé érnek.

Lapolható, az egész testen körbeérő lágy esésű anyagokból készült szoknyák, melyekhez övként magát a szoknya anyagát használjuk derékon megkötve. Randira, hétköznapokra tökéletes viselet lesz.

Változékony időben pulóverekkel kombinálhatjuk öltözékünket. Mintával rövid és közepesen hosszú fazonnal hosszú szoknyákhoz és nadrágokhoz, de divatosak lesznek azok a kifejezetten hosszú pulóver fazonok is, melyek ruhaként viselhetők.

Nem megszokott, hogy estélyi ruhán zseb lenne, de ez idén megváltozik. Nagy oldalzsebekkel érkeznek a trendnek megfelelő estélyi ruhák. Érdekesség, hogy ha a zsebbe tesszük kezünket, akkor a ruha olyan hatást kelt, mintha abroncs lenne benne, pedig ezek a fazonok rendkívül kényelmesek és szellősek. További különlegesség, hogy idén a sötét színek csak kis mértékben felfedezhetők a ruhamodelleken, és világossal kombináltak. Trend szerint maximum fele-fele arányban, vagy ennél kisebb arányban jelenik meg a sötét szín. Merészebbek teljesen el is hagyhatják a sötét színeket.

Mindig adódik alkalom, ami különleges megjelenést igényel, mint például koktél party, üzleti vagy romantikus vacsora. Fehér, arany, halvány rózsaszín és pasztell színek diktálják a trendet. Érdekesség, hogy szoknyához, nadrághoz egyaránt „csík” felsőt viselnek majd a trend követői és erre vehetünk fel kiskabátot, kardigánt.

Estélyi és alkalmi ruhánkon megjelenhetnek minták is. Ez is eltér a hagyománytól.

Nadrágok, szoknyák, felsők, kabátok különböző stílusban a szivárvány “egyes” árnyalatiban.

forrás: noivilag.hu

Banó Margit: két évig tartott az első nagy szerelmem

Ez a könyv az igazi sláger!