Home / rtl / Tarsoly Csaba sosem akart stadiont építeni

Tarsoly Csaba sosem akart stadiont építeni

Foglalj utazást akár 60% kedvezménnyel! Klikk ide!

Állítása szerint csak rábeszélték még az első Orbán-kormány idején – ezt mondta Tarsoly Csaba a rendőrségen az Index értesülése szerint. Az ETO új stadionja lett volna az első Magyarországon, ahol akár foci EB-t is lehetett volna rendezni. Az Együtt szerint Tarsoly vallomásából látszik, hogy itthon politikai nyomásra vesznek részt vállalkozók a focifejlesztésekben.

A miniszterelnök azt mondja, az akkori MLSZ vezetőit keressük, a szövetségnél azonban nem válaszoltak arra, ki tárgyalt 2001-ben Tarsoly Csabával.

Élményközpont, labdarúgóakadémia, bevásárlóközpont és hotel – ez az ETO Park Győrben. Az Index információi szerint Tarsoly Csaba a rendőrségen tett vallomásában azt mondta: ő egyáltalán nem akart ilyesmit építeni, mert nem foglalkozott focival.

A Quaestor előzetes letartóztatásban lévő vezetője – az Index tudomása szerint – azt mondta: 2001-ben megjelentek nála a hazai futball élet akkori irányítói, és fél év alatt meggyőzték arról, hogy nem szabad kimaradnia a fociból. Azt, hogy pontosan kik tárgyaltak vele, Tarsoly nem árulta el. Végül belevágott a dologba, de már az építkezési terület vételárának felét is a Quaestor részvényekkel egyenlítette ki.

Az RTL Híradó teljes adását visszanézhetik az RTL Moston! Kattints ide a teljes cikkért!

: http://rtl.hu/rtlklub/hirek/tarsoly-csaba-sosem-akart-stadiont-epiteni

Ezeket érdemes megnézni:

Kókuszolaj 1 Kg - 1090 Ft

Mire jó az Ördögnyelv kapszula? Tudd meg ITT!

Több mint 3000 bio termék online - akár ingyenes kiszállítással

Erre nagyon jó a nyírfacukor - KLIKK!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top