in

Tárkonyos csirkeragu leves

Hozzávalók: 350 g csirkemell filé 3 ek olaj 1 fej hagyma 2 sárgarépa 1⁄2 fej karalábé 3 zellerszár (vagy kisebb zeller) 1 ek tárkony (szárított) 1 ek petrezselyemzöld (szárított) 3 leveskocka (vagy alaplé) 300 g zöldborsó 300 ml tejszín Elkészítése: A csirkemell filét kisebb kockákra vágjuk és egy nagy lábasban forró olajon fehéredésig sütjük. Hozzáadjuk […]

A Tárkonyos csirkeragu leves bejegyzés először a Receptneked.hu ( Korábban olcso-receptek.hu) jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/levesek/tarkonyos-csirkeragu-leves-2/

Majonézes, virslis krumplisaláta

Csípős, tökös lecsó