in

Takarék nyereménybetét sorsolás 2023 szeptember – íme a nyertesek névsora

Takarék nyereménybetét sorsolás 2023 szeptember – íme a nyertesek névsora.

A sorsolás a nyereményidőszak végét követő hónap 08. napján történik. Amennyiben ez a nap munkaszüneti vagy szabadnapra esik, úgy a sorsolás az azt követő első munkanapon kerül lebonyolításra.

A sorsoláson azok a Takarék Nyereménybetétek jogosultak részt venni, amelyek legalább a sorsolást közvetlenül megelőző teljes hónapban (a hónap első napjától a hónap utolsó napjáig) megszakítás nélkül forgalomban voltak. A nyeremények tekintetében a Takarékbank Zrt. a változás jogát fenntartja. A tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek.

A Takarék Nyereménybetét részletes feltételei megtalálhatók a Bank Lakossági Nyereménybetétek Általános Szerződési Feltételeiben, valamint a Lakossági Akciós Termékek Hirdetményben.

A Takarékbank Zrt. bankszámlái és betétei az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak. További részletek és feltételek az oba.hu oldalon találhatóak.

2023.  szeptember havi sorsolás – Nyereményjegyzéke

Várjuk a sorolás eredményét – jövünk az információkkal

 

The post Takarék nyereménybetét sorsolás 2023 szeptember – íme a nyertesek névsora appeared first on Ingyenes nyereményjátékok, lottószámok, vetélkedők egy helyen.

Konyhafőnök 10. évad videa – nézd meg online

LIDl nyereményjáték 2023 kódbeküldés: így töltsd a kódodat!