in

Szűzérmék spenót ágyon lecsós gomba raguval

Hozzávalók: 60 dkg sertés szűz 40 dkg bébispenótlevél 3 dkg vaj 4 gerezd fokhagyma 50 dkg laskagomba 2 db paprika 2 db paradicsom 1 fej vöröshagyma 1 dl tejszín 2 ek étolaj ízlés szerint só és őrölt bors Elkészítése: A húst lehártyázzuk, megsózzuk, majd megszórjuk frissen őrölt borssal és visszatesszük a hűtőbe. A gombát megmossuk […]

A Szűzérmék spenót ágyon lecsós gomba raguval bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/sertes/szuzermek-spenot-agyon-lecsos-gomba-raguval/

Fügés rácsos

Mirinda szelet