in

Szezámos grissini

Hozzávalók: 3,5 dkg élesztő 1 kk cukor 1,5 dl langyos víz 25 dkg liszt 1 tk só 1-2 ek olívaolaj szezámmag a szóráshoz Elkészítése: Az élesztőt langyos, cukrozott tejben elmorzsoljuk és felfutattjuk. A liszthez hozzáadjuk a sót, a felfuttatott élesztőt, olajat és rugalmas tésztát gyúrunk belőle, majd duplájára kelesztjük. A tésztát ízesíthetjük fűszerpaprikával, friss rozmaringgal, […]

A Szezámos grissini bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/sos-sutemenyek/szezamos-grissini/

Különleges kérések, fogások – fotós dokumentálta az utolsó vacsorát

Jack Osbourne-éknál jön a második gyerek