in

Szezámmagos rántott csirkemell

Hozzávalók: 4 db csirkemell liszt tojás zsemlemorzsa szezámmag só bő olaj a sütéshez Elkészítése: A csirkemelleket hosszában, középen bevágjuk, kettéhajtjuk, majd belülről kifelé kiklopfoljuk. Így a csirkemell méretét megtöbbszörözhetjük. Megsózzuk, egymásra helyezzük, és kicsit állni hagyjuk. Elkészítjük három tányérban a lisztet, az enyhén felvert tojásokat, és a zsemlemorzsát, amibe kevés szezámmagot keverünk. A panírozást először […]

A Szezámmagos rántott csirkemell bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/szarnyas/szezammagos-rantott-csirkemell/

Marcipános puncsrolád

Orbán a Puskás Akadémiáról: nem a nézőszám a fokmérő