in ,

Szeretnél nyerni egy utalványt Hévizre?

SZERETNÉL NYERNI EGY UTALVÁNYT HÉVIZRE?

hévizNyeremények:

A játék résztvevői között kisorsolunk egy két személyre és két éjszakára szóló ajándékutalványt a hévízi Majerik Hotel vendégeként.

A Hotel Majerik*** kiemelt övezetben, Héviz főteréhez közel, a Gyógytó szomszédságában, mintegy 100 méterre található.

A hotelkomplexum nem csak kívülről kelti az otthonosság érzetét, hanem tágas falai között minden fellelhető, ami garantálja a vendégek kényelmét és tartalmas pihenését.
Az elhelyezés egy – vagy kétágyas, pótágyazható szobákban illetve családi szobákban lehetséges.

A szálloda főépületének földszintjén helyezkedik el 60 fős étterem és a tágas hallból nyílik hangulatos Lobby bár is.

Térítésmentes internet (WiFi) szolgáltatásunk az egész házban elérhető.

Szintén a földszinten található a híres kínai természetgyógyász rendelője, a hidromasszázs szoba, a szolárium- és szauna terek.


Nyerhetsz pénzt és segíthetsz ingyen az SOS Gyermekfalunak! Klikk!

A hévízi gyógyvíz gyógyhatása a világon egyedülálló, összetételénél fogva kiválóan alkalmas reumatikus mozgásszervi megbetegedések, valamint egyes nőgyógyászati betegségek kezelésére.

Hévíz a Dunántúl egyik legfontosabb gyógy-és idegenforgalmi központja. 1995-ben ünnepelte fennállásának 200. évfordulóját.

A kétszáz év alatt a Hévízi-tó nemcsak Európában, de az egész világon ismertté vált. Generációk sora dolgozott azon, hogy az egykor Keszthely határához tartozó „hév-vizet” kiemeljék az ismeretlenségből.

A csomag a következőket tartalmazza:
szállás kétágyas szobában
félpanzió
ingyenes wifi használat
ingyenes relax kert használat
ÁFA, IFA

Olvasd el a következő rövid szabályzatot, és megtudod, hogyan vehetsz rész a játékban!

Ki kell választanod egy éttermet vagy szálláshelyet, amely vendégül látott, és pontozás illetve szöveges értékelés formájában írd le a véleményedet a szolgáltatásairól.

Nyereményjátékunkban részt vesz mindenki, aki az Ittjartam.hu portálon 2016. március 08. és 2016. április 08. között lead legalább egy értékelést, akár étteremre, akár szálláshelyre.

A sorsolás időpontja: 2016. április 11.

TÖBB ÉRTÉKELÉS, NAGYOBB ESÉLY!

Ha több helyet is kipróbáltál az elmúlt egy évben, érdemes több értékelést is leadni, mert így sorsolásnál növeled az esélyeidet: akár egy beszámolóval is be lehet nevezni, de ha többet írsz, akkor kritikánként egyszer újra bekerül a neved a kalapba. Ha olyan helyet szeretnél értékelni, amelyet nem találsz az oldalon, írj egy sort nekünk (info@ittjartam.hu), és egy napon belül felvesszük.

Arra azonban figyelj, hogy amennyiben több értékeléssel szeretnéd esélyeid növelni, minden alkalommal tegyél eleget a játék összes feltételének.

Jó játékot, sok szerencsét kívánunk!

betegség

The post Szeretnél nyerni egy utalványt Hévizre? appeared first on Nyereményonline.

A teljes tartalomért Klikk ide…

Lábon lőtték a párizsi merénylőt

Gyilkosság a sztárzongoristánál