in

Szárzeller krémleves

Hozzávalók: 1 csomag szárzeller 4 burgonya 1 dl főzőtejszín fehér bors só friss bazsalikomlevél 1-1,5 dl tej parmezán pirított kolozsvári szalonna Elkészítése: A zellert és a burgonyát megtisztítjuk, majd darabokra vágjuk. Lábasba tesszük, felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk bazsalikommal, majd puhára főzzük a zöldségeket. Mielőtt hozzáöntjük a tejszínt, botmixerrel összeturmixoljuk az […]

A Szárzeller krémleves bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/levesek/szarzeller-kremleves/

Péntektől keddig nem áll meg a metró a Széll Kálmán téren

Magyaros gombaleves májgombóccal