in

Szarvacska (lumaconi) baconnel, rukkolával és parmezánnal

Hozzávalók: 25 dkg szarvacska tészta 10 dkg darabolt bacon 3 szál rukkola 3 fej csiperke gomba 1 szál újhagyma zöldjével 1 paradicsom 1 chili 5 dkg parmezan olívaolaj só őrölt fekete bors oregáno Elkészítése: A tésztát feltesszük főni. A bacont egy kevés olívaolajon megsütjük. Beletesszük a feldarabolt újhagymát, a paradicsomot, a chilit és a gombát. […]

A Szarvacska (lumaconi) baconnel, rukkolával és parmezánnal bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/teszta/szarvacska-lumaconi-baconnel-rukkolaval-es-parmezannal/

Nyereséges lett az állam saját bankja

Simicska Lajosnak még jónéhány aduja maradt – Figyelő