in

Szalonnával, kolbásszal töltött csirkecomb

Hozzávalók: 6 csirkecomb 10 dkg apró kockára vágott füstölt szalonna 15 dkg apróra vágott füstölt kolbász só bors Elkészítése: A megtisztított csirkecombot enyhén sózzuk, bővebben borsozzuk. A bőrét fellazítjuk, és alátömködjük a kisebb darabokra vágott kolbászt és szalonnát. A húst tepsibe fektetjük, kevés vizet öntünk alá, és fóliával lefedjük. 200 fokra előmelegített sütőben kb. 30 […]

A Szalonnával, kolbásszal töltött csirkecomb bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/szarnyas/szalonnaval-kolbasszal-toltott-csirkecomb/

Pocsék nap van Budapesten

Ha Vigadó-felújítás, akkor röpködnek az állami milliárdok