in

Sült libamell narancsos káposztával

Hozzávalók: 4 személyre 1/2 fej vöröskáposzta 2 ek barnacukor, ½ kk fahéj 1/2 kk őrölt szegfűszeg 4 ek sötét balzsamecet 5 ek olaj 8 db bébinarancs (kumquat) 40 dkg libamell (2 db) só bors Elkészítése: A káposztát legyaluljuk, sózzuk és állni hagyjuk. A libamell bőrös felét óvatosan bevagdossuk, megsózzuk. Egy serpenyőt felhevítünk, és a zsíros […]

A Sült libamell narancsos káposztával bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/szarnyas/sult-libamell-narancsos-kaposztaval/

Mit árul el rólad a könyvespolcod?

Heti kedvenc: kígyóminta tavaszra