in

Sült lazac spárgával, borsóval, spenóttal és dióval

Hozzávalók: 0,5 lazac patkó 3 síp fehér spárga 1 ek zöldborsó 1 marék spenót 1 paradicsom 1 gerezd fokhagyma só őrölt fekete bors olívaolaj dió Elkészítése: A lazacot sózom, borsozom, locsolok rá olívaolajat, s beteszem a hűtőbe. A spárgát és a borsót megfőzöm. A paradicsomot kevés olajon megsütöm, majd beleteszem a lazacot, végül a spárgát. […]

A Sült lazac spárgával, borsóval, spenóttal és dióval bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/halak/sult-lazac-spargaval-borsoval-spenottal-es-dioval/

Márványsajttal töltött gomba

Figyelmeztető sztrájkot hirdettek a román légiforgalom-irányítók szerdára