in

Spaghetti a la Puttanesca

Hozzávalók: 400 g spagetti 4 gerezd fokhagyma csilipehely 4 szardella filé (vagy tonhal) 6 olajbogyó 700 ml paradicsompüré (vagy ketchup) fahéj petrezselyemzöld reszelt sajt fél citrom leve Elkészítése: A tésztát sós, lobogó vízben kifőzzük. Kevés olajon (lehet a tonhal olaján) megpároljuk az apróra vágott fokhagymát, hozzáadjuk a csilipelyhet (lehet kevés maggal), majd a feldarabolt szardellát […]

A Spaghetti a la Puttanesca bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/teszta/spaghetti-la-puttanesca/

Csődvédelmet kért a Győri ETO FC Kft.

Részeg rendőr vezethette a folyóba