in

Sós-borsos tintahal

Hozzávalók: 2 kávéskanál só 1 teáskanál fűszerpaprika 1 teáskanál petrezselyem 7 dkg kukoricaliszt 1 kk bors (őrölt) 50 dkg tintahal (bébi) 1 db citrom (a tálaláshoz) Elkészítése: A kukoricalisztbe keverjük a borsot, sót és paprikát, petrezselymet, majd a tisztított tintahal karikákat belerakjuk, sorba annyit, amennyit egyszerre kisütünk. Összerázzuk a tálban. Zacskóba is tehetjük a lisztes […]

A Sós-borsos tintahal bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/halak/sos-borsos-tintahal/

Erdélyi Mónika Fehérvári Gábor Alfréd hasizmáról

Rengeteget hazudnak az Éden Hotelben