in

Sárgarépa-krémleves

Hozzávalók: 25 dkg sárgarépa 5 dkg petrezselyemgyökér 1-2 szál petrezselyemlevél 1 ek étolaj 1 ek kukoricaliszt 1 dl szójatej 1 tk citromlé ízlés szerint só cukor őrölt bors Elkészítése: A megtisztított sárgarépából reszeljünk le sajtreszelőn kb. 1 púpozott evőkanálnyit, ezt tegyük be a hűtőbe lefedve. A többi répát és a megtisztított petrezselyemgyökeret vékonyra szeleteljük. Másfél […]

A Sárgarépa-krémleves bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/levesek/sargarepa-kremleves/

Sikerült megfejteni Agatha Christie regényeinek titkát?

Nutellás csokirúd