in

Sárgadinnye-alma lekvár

Hozzávalók: 1 kg sárgadinnye 1 kg alma 1 citromból nyert citromlé 0,5 kg befőzőcukor Elkészítése: A dinnye belsejét egy tálba kikaparjuk. Az almát meghámozzuk, kis kockára feldaraboljuk. Botmixerrel külön-külön összepréseljük. Feltesszük egyben főni, hozzáadjuk a citromlevet. Fél óráig főzzük, majd hozzáadjuk a befőzőcukrot, és addig főzzük, amíg nem kezd bőrösödni a teteje. Tisztára mosott üvegekbe […]

A Sárgadinnye-alma lekvár bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/befozes/sargadinnye-alma-lekvar/

Durva háború zajlik a mélyben

Meggyes kétszínű sütemény