in

Sárgaborsó gulyás pulykahússal

Hozzávalók: 50 dkg pulyka felső comb filé 25 dkg sárgaborsó 3 sárgarépa 2 petrezselyem gyökér 4 krumpli 1 fej vöröshagyma 3-4 gerezd fokhagyma néhány babérlevél petrezselyemzöld só őrölt bors őrölt pirospaprika Galuskához/csipetkéhez: tojás liszt víz Elkészítése: A sárgaborsót előző este beáztatom. A húst kisebb kockákra vágom, a zöldségféléket megtisztítom, karikára vagy hasábra, a krumplit kockákra […]

A Sárgaborsó gulyás pulykahússal bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/levesek/sargaborso-gulyas-pulykahussal/

Tarhonyaleves

Tejszínes almaleves