in

Sárgabaracklekvár

Hozzávalók: 4 kg sárgabarack 70 dkg kristálycukor 1 csomag citromsav (2,5 g) Elkészítése: A barackokat lemossuk,ezután forró vízbe tesszük, és 1 perc után leszűrjük. Lehéjazzuk, kimagozzuk, és a gyümölcshúst késsel apróra vágjukvagy botmixerrel pürésítjük. Nagy, zománcos lábasban főzzük 30 percig, hozzáadjuk a cukrot, és tovább főzzük 10 percig, gyakran kevergetve. A tűzröl levéve alaposan elkeverjük […]

A Sárgabaracklekvár bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/befozes/sargabaracklekvar/

Isler

Nem sok időt töltött még lakásában Szivós Marci