in

Sajtos zellerkrémleves

Hozzávalók: 1 nagyobb zellergumó 1 liter víz 2 dl főzőtejszín (20%-os) 1 zöldfűszeres tömlős sajt (100g) 10 dkg trappista sajt 1 csapott kk só 1 tk házi ételízesítő (esetleg 1 leveskocka) Elkészítése: A megtisztított zellergumót apróra kockázzuk, felengedjük a vízzel, ízesítjük a sóval, ételízesítővel (esetleg leveskockával) és fedő alatt addig főzzük, míg a zöldség megpuhul. […]

A Sajtos zellerkrémleves bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/levesek/sajtos-zellerkremleves/

˝Ezek mind agyhalottak!˝ – Éden Loki színt vallott

Húsgombócok krémes, petrezselymes mártásban