in

Sajtkrémes, gesztenyés alagút

Hozzávalók: Tészta: 4 tojás 4 ek cukor 4 evőkanál finomliszt 1 ek holland kakaópor csipet só 1 tk sütőpor Krém: 25 dkg gesztenyemassza 3 ek porcukor 1 csomag vaníliás cukor 40 ml rum 25 dkg mascarpone Díszítés: 10 dkg ét tortabevonó massza 2 ek olaj Elkészítése: A tojások sárgáját habosra keverjük a cukor egyharmadával, a […]

A Sajtkrémes, gesztenyés alagút bejegyzés először a Receptneked.hu ( Korábban olcso-receptek.hu) jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/edes-sutemenyek/sajtkremes-gesztenyes-alagut/

Valentina titka – 27. rész

A legegyszerűbb cukormentes uborkasaláta