in

Roston sült harcsafilé vegyes zöldségkörettel

Hozzávalók: 1 kg fagyasztott tengeri harcsafilé kevés liszt kevés őrölt pirospaprika só fél citrom leve napraforgóolaj a hal sütéséhez 5 szem krumpli 1 kisebb fej hagyma 3 gerezd fokhagyma 250 g gyorsfagyasztott vegyes zöldség ( karfiol, brokkoli, sárgarépa, petrezselyemgyökér, stb.) frissen őrölt bors kevés balzsamecet kevés olívaolaj Elkészítése: A fagyasztott halszeleteket kiolvasztjuk, lecsepegtetjük. (Lehet készíteni […]

A Roston sült harcsafilé vegyes zöldségkörettel bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

A teljes tartalomért Klikk ide…

Átadták a világ leglátogatotabb műemlékét, a Trevi-kutat

Volt, hogy féltette az életét a Tények stábja Izraelben