in

Rizsfelfújt / rizskoch

Hozzávalók: 200 g főzőtejszín 1 liter tej 30 dkg rizs 8 dkg vaj 6 dkg cukor 2 db friss tojás 1 kisebb vaníliarúd Elkészítése: A vaj felét felolvasztom egy serpenyőben, és pár percig megfuttatom benne a rizst. Felöntöm tejjel, főzőtejszínnel, hozzáadom a vaníliarúd kikapart belsejét, (ha nincs, használhatsz aromát is) és a cukrot. Felforralom, majd […]

A Rizsfelfújt / rizskoch bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/egytaletelek/rizsfelfujt-rizskoch/

Demcsák Zsuzsa érzékekre ható különlegességgel várja vendégeit – kedd 20:15

Drágakövek és ékszerek tűntek fel Kispesten