in

Ricottás, paradicsomos, spenótos frittata

Hozzávalók: 3 tojás 4-5 újhagyma 2-3 paradicsom 10 dkg spenót 2 ek olívaolaj 10 dkg ricotta friss bazsalikomlevél só őrölt bors Elkészítése: Az újhagymát vékonyan felkarikázzuk, a paradicsomot nagyobb darabokra felvágjuk. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, majd hozzáadjuk a karikára vágott újhagymát, és elkezdjük párolni. Pár perc után hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot, majd óvatosan összekeverjük, […]

A Ricottás, paradicsomos, spenótos frittata bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/egytaletelek/ricottas-paradicsomos-spenotos-frittata/

Fűszeres császárhús lecsós krumpliágyon

Csirkemáj gombás polentával