in

Rebarbarás-epres pitetorta

Hozzávalók: 30 dkg liszt 15 dkg porcukor 2 ek barna cukor 2 csomag vaníliás cukor 1 csomag sütőpor (8 g) 3 tojás 1,5 dl tejszín 1 dl mogyoróolaj (v. étolaj) 10 dkg tejföl 1 citrom reszelt héja és leve 1 mk őrölt fahéj 30 dkg rebarbara 30 dkg eper Elkészítése: A rebarbarának vékonyan húzzuk le […]

A Rebarbarás-epres pitetorta bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/nagyi-receptjei/pitek/rebarbaras-epres-pitetorta/

Zabálnivalók az ikrek – másodszorra láthatta a világ a hercegi babákat

Ilyen szoros Czibi Norbi és Palmira kapcsolata