in

Rántott gombafejek

Hozzávalók: 8 db gomba (nagy fejek) só bors 4 tojás zsemlemorzsa liszt olaj A körethez: párolt rizs, petrezselyem, majonéz Elkészítése: A gombákat megtisztítjuk, a szárait eltávolítjuk. (Ezt később felhasználhatjuk, mondjuk gombakrémleveshez). A fejeket sózzuk, majd lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban, közepes lángon mindkét oldalát szép aranysárgára sütjük, majd itatóspapírra szedjük. Párolt petrezselymes rizzsel […]

A Rántott gombafejek bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/husmentes/rantott-gombafejek-2/

Sajtos paradicsomsaláta

A világ misztikus helyei IV. – Piramisok