in

Rakott tejbegríz

Hozzávalók: 1 l tej 13 ek búzadara mazsola cukor vanillin cukor reszelt citromhéj 1 kis üveg lekvár 6 tojásfehérje porcukor Elkészítése: Az 1 l tejből a búzadarával, a cukorral, a vanillin cukorral, a reszelt citromhéjjal, és mazsolával egy kemény tejbegrízt főzünk. Egy kisebb tepsibe (30×18) beleöntjük. Ha egy kicsit hűlt a gríz, rákenjük a lekvárt. […]

A Rakott tejbegríz bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/nagyi-receptjei/tejes-finomsagok/rakott-tejbegriz/

Fogyjunk jóllakva! – Csirkés tortilla tekercs

Paradicsomos töltött káposzta töltött paprikával