in

Pulykafalatok citromos fokhagymamártásban

Hozzávalók: 60 dkg pulykamell (vagy felsőcomb) 4 gerezd fokhagyma 2 tojássárgája 2 dl napraforgó olaj 1 kk mustár 1 citrom leve 1 citrom reszelt héja 1 kk porcukor 2 ek tejföl só őrölt bors Elkészítése: A húst vékony csíkokra vágom, sózom, borsozom, és serpenyőben 2 ek olajon megsütöm. A fokhagymát lereszelem, vagy nagyon finomra összezúzom […]

A Pulykafalatok citromos fokhagymamártásban bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/szarnyas/pulykafalatok-citromos-fokhagymamartasban/

A gyerekkori hiszti kialakulása, típusai, kezelése

Éden Hotel – Romantikus pillanatok