in

Pörkölt vadhúsból

Hozzávalók: 2000 g vadhús 1000 g lapocka 4 hagyma 2 csomag fűszerkeverék (gulyás) zsír knédli Elkészítése: A vöröshagymát kisebb kockára, a húst nagyobb kockára vágjuk. Kevés zsíron kuktában megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a kockára vágott húst és megpörköljük. Ha már levet ereszt a hús, felengedjük annyi vízzel ami ellepi. Hozzáadjuk a fűszerkeveréket és lezárjuk a […]

A Pörkölt vadhúsból bejegyzés először a Receptneked.hu ( Korábban olcso-receptek.hu) jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/vad-receptek/porkolt-vadhusbol/

Joghurtos pite

EKÁER: fontos lehetőségre hívja fel a figyelmet a NAV