in

Póréhagymás húsgombóc frissítő citromos mártásban

Hozzávalók: 800 g póréhagyma 400 g darált marhahús 60 g zsemlemorzsa 2 tojás 2 tk só 1 tk bors 3 ek olaj 2 ek citromlé 40 g vaj 1 ek liszt 1 ek cukor Elkészítése: A póréhagymát megmossuk, megtisztítjuk, nagy darabokra vágjuk, és 2 dl vízben 15 percig főzzük. Leszűrjük, hagyjuk kiülni, és húsdarálón ledaráljuk. […]

A Póréhagymás húsgombóc frissítő citromos mártásban bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/marha/porehagymas-husgomboc-frissito-citromos-martasban/

Hal a tortán a javából – 52. adás

Nagyott esett Amerika