Home / Pocakos napló / Pocakos napló: Egyre pocakosabb bejegyzése :) 30. hét

Pocakos napló: Egyre pocakosabb bejegyzése :) 30. hét

Foglalj utazást akár 60% kedvezménnyel! Klikk ide!

Pocakos napló

Sziasztok Napló(pók) 🙂

poc30Nagyon régen jelentkeztünk már, és hát az idő pedig repül! 

Jelentjük, jól vagyunk és egyre nagyobb a Lili lány is. Mozgékony, okos pici lényecske már most, tökéletes időérzékkel :). Hogy ez mit is jelent? Mindig jelzi mikor ideje ennem, a reggeli kakaót már most kizsarolja az apjától :). Történt ugyanis az egyik reggel, hogy a szokásos reggeli ölelkezés közben Lili addig rugdosott, míg Bence közölte, hogy ez tűrhetetlen, szétrúgja a gyerek az oldalát, megy és csinál nekünk kakaót :). (gondolhatjátok, ha ő érzi az oldalán a rugdosást, akkor én mit éreztem, de persze ez egy örömteli érzés)

Babaruha fronton nagyon jól állunk, szerintem amit mi megvettünk ruhamennyiséget egy egész csecsemőotthonnak elég lenne :), na de ki tud ellenállni a rengeteg édes pici ruhának??? (Mert én és Anyósom biztos nem 🙂 ) A család férfi tagjai csak fejcsóválva, tétlenül nézik a rengeteg kis ruhát a lakás összes pontján, amit mi gondosan már vagy 5x kimostunk és ki is vasaltunk kívül-belül.

íliliruha teregetettEz bizony még a töredéke a gyűjteménynek 🙂

Amikor éppen nem babaruhákat tapogatok valamelyik bababoltban vagy turiban (mert, hogy kedves kismamák csuda jó dolgokat lehet turizni a pici babáknak, hiszen gondoljunk csak bele egy csepp baba aki 1-2 hét alatt kinő egy szettet mennyire tudja elhasználni…megmondom: semennyire) Visszatérve, hogy mit csinálok…A szárnyamat nyitogatom a sminkelés egy új világában és igyekszem megvalósítani amit megálmodtam előtte lévő napokban. Tökéletes időtöltés és megfelelő figyelemelterelés a közelgő szülés aggodalmairól. Meg is mutatom Nektek csodás kis modellem Fanni jét:

fani fanni fanni1

 

(Annyira szép ez a lány, hogy csoda!)

Visszatérve picit arra a mondatra, hogy a “közelgő szülés és az aggodalom), valójában kicsit se izgulok. Nem tudom ez normális-e , de nem félek. Tudom, hogy nekem van a világ legjobb szülésznénije (akit a várandósságom előtt nem ismertem, mégis akkora biztonságot vált ki a jelenléte és, hogy van, hogy egyáltalán nem félek). Volt már rá példa, hogy felhívtam valamivel és  megnyugtatott, vagy éppen szinte azonnal intézkedett. A héten eluralkodott rajtam a türelmetlenség. Volt egy kis eszmecserén Gabival, aki szépen elmagyarázta, hogy türelem Lilit terem és meglátom milyen hamar itt lesz az én szép pici lányom. Így szépen le is nyugodtam :). Tehát szuper szülinéni és szuper doki bácsink is van, teljes a biztonság! Ha ez nem lenne elég, ott lesz velem Édesanyám is, aki aztán tényleg a teljes nyugalmat teremti meg majd körülöttem. ( Apát megkíméljük a  szaftos részletektől, Ő majd csak akkor jön, mikor Lili is megérkezett) Szóval “no para”, bent nem marad 🙂

Hétvégén megérkezett végre a tavasz! Ezt ki is használtuk és elmentünk pecázni :). Azért melyik 30 hetes kismama fáraszt ki egy pontyot???? Na melyik???? Hát ééééén 🙂 (Bence azt mondta ezért vett feleségül gondolkodás nélkül 🙂 ) Íme a bizonyíték:

peca

 

Telkeztünk is már idén, és örömmel nyugtáztam, hogy a szomszéd nénivel közösen nevelt macskafarmom gyönyörű arányban vészelte át a telet. Kaptak enni és inni, na meg azért olyan cudar idő se volt. Macskamániámnak a babavárás sem szabhat gátat :). Még mikor Bencével összejöttünk nem nagyon volt oda náluk senki a macskákért,de Apósommal akkor megbeszéltük, hogy ha nyerünk a lottón csinálhatok egy macskafarmot. Igazából én már akkor tudtam, hogy lesz nekem macskafarmom az 5ös nélkül is, de nem mondtam neki, mert akkor még nem jött rá milyen kis boszorka vagyok, nem is akartam magam lebuktatni. Macskafarm pipa, sajnos a rokonság a lottó nyereményért még ne jelentkezzen :).Na, de most őszintén…mennyire aranyosak ezek a “dögök”:

cil cila alv cila nyom pöp

 

A tigris macska valójában a szomszédé, de ez a teljes harmónia amit a képeken is láthattok, az magáért beszél :). A fekete az én gödi cicám Pöpi, a kis tarka a cicáival az pedig a telki farmom egyik kolóniája (én vezettem ám le szülést is) :).

Na jó elég a macskákból.

Egy szónak is 100 a vége, nagyon fáj a hátam, alig kapok levegőt, elvileg horkolok is, de azért csodás ez a 9 hónap amiből már 7 eltelt :). 

Néhány Apa általi aranyköpés a végére:

-Kicsim, ugye nekem nem adják majd oda a gyereket mázga-mézgásan? (magzatmáz)

– Én: Szerelmem, szerinted vigyek fürdőruhát a kórházba? Bence: Nem wellnessezni mész baszki 🙂

– Anyukám: “Jaj kislányom hozzál már egy pelenkát” Bence: Nemáááá, már az is van??? Jesszusom!!!

– Szerelmem, most akkor melyik szemeszterben vagyunk?? (trimeszter 🙂 )

Jelentjük a 3.-ban!

PusziPacsi: Laura és Lili Laura

Ezeket érdemes megnézni:

Kókuszolaj 1 Kg - 1090 Ft

Mire jó az Ördögnyelv kapszula? Tudd meg ITT!

Több mint 3000 bio termék online - akár ingyenes kiszállítással

Erre nagyon jó a nyírfacukor - KLIKK!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top