in

Piskótatekercs

Hozzávalók: 6 tojás 6 ek kristálycukor 6 ek liszt csipet só 1 mokkáskanál sütőpor 25 dkg baracklekvár porcukor a szóráshoz Elkészítése: A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét felverjük a cukorral, majd óvatosan belekeverjük a felvert tojások sárgáját, sót és a sütőporral elkevert lisztet. A kész piskóta masszát egy gáztepsiben, sütőpapíron egyenletesen eloszlatjuk, majd közepes hőfokon megsütjük. […]

A Piskótatekercs bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/edes-sutemenyek/piskotatekercs-4/

Az éneklő ír csaposnál nincs menőbb arc

MNB: nyitva vannak a DRB-csoport bankfiókjai