in

Pirított gomba fokhagymával

Hozzávalók: 500 g csiperke gomba 6 gerezd fokhagyma só őrölt bors 4 ek olívaolaj citromlé petrezselyemzöld Elkészítése: A gombákat megmossuk, leszárítjuk, törzsét kitörjük. Egy wokban olajat hevítünk majd beletesszük a gombafejeket, törzseket és a vékonyra felszeletelt fokhagymákat. Megsózzuk, meghintjük őrölt fekete borssal és gyakran kevergetve, rázogatva kb. 10-15 perc alatt aranybarnára pirítjuk. Citromlevet facsarunk rá […]

A Pirított gomba fokhagymával bejegyzés először a Receptneked.hu ( Korábban olcso-receptek.hu) jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/husmentes/piritott-gomba-fokhagymaval/

Útdíj matrica – rövid volt a felkészülési idő?

Pásztor Anna Asterixnek, Ördög Nóra dominának öltözött a Rising Starban