in

Pezsgős, mazsolás, párolt káposzta

Hozzávalók: 1 kisebb fej káposzta 2 kis fej lila hagyma 10 dkg. mazsola 1 kávés kanál kömény só, bors kevés barna cukor, vagy édesítőszer, esetleg nyírfacukor 1 ek. olaj 1 dl. édes pezsgő kevés fehérbor ecet csipet csombor (borsikafű) kevés kakukkfű Elkészítése: A mazsolát a pezsgőbe áztatjuk. A káposztát legyaluljuk, vagy apróra vágjuk, majd besózzuk. […]

A Pezsgős, mazsolás, párolt káposzta bejegyzés először a Receptneked.hu ( Korábban olcso-receptek.hu) jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/koretek-receptjei/pezsgos-mazsolas-parolt-kaposzta/

Párolt káposzta vilmoskörtével

Szijjártó Péter: ˝Nem vagyunk elszigetelve külpolitikailag˝