in

Pásztor pecsenye

Hozzávalók: 30 dkg tisztított sertésháló 45 dkg szűzpecsenye 38 dkg sertés kolbászhús sertéshús fűszersó Elkészítése: A darált húst kolbászhús módjára elkészítjük, és a megtisztított szűzeket felszúrjuk (2 darabot). A nyílásba töltjük a darált húst. Lehet kolbásztöltővel is dolgozni, de kézzel is megoldható ekkora mennyiségnél. A sertéshálót elvágjuk ketté, és beleburkoljuk a sertés fűszersóval bekent pecsenyénket. […]

A Pásztor pecsenye bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/sertes/pasztor-pecsenye/

Kész Zoltánt meglepte a nagy különbség

Mire való a jó szándék?