in

Párolt csirkemell tejszínes gombamártással

Hozzávalók: 3 db csirkemell filé 15 dkg gomba 1 dl főzőtejszín 4 dkg liszt só őrölt bors petrezselyemzöld Elkészítése: A csirkemellet vastagabb szeletekre vágjuk. Sózzuk, lisztben megforgatjuk, majd serpenyőben kevés olajon elősütjük. A húst egy lábosba átszedjük, amiben majd pároljuk. A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a szeletelt gombát. Ízesítjük sóval, fűszerezzük borssal, meghintjük a felaprított petrezselyemzölddel. […]

A Párolt csirkemell tejszínes gombamártással bejegyzés először a Receptneked.hu ( Korábban olcso-receptek.hu) jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/szarnyas/parolt-csirkemell-tejszines-gombamartassal/

Csokoládétorta málnazselével

Téli kocsonya