in

Pacal pörkölt burgonyagombóccal

Hozzávalók: 50 dkg pacal 2 vöröshagyma 0,5 dl olaj só őrölt bors őrölt kömény 2 babérlevél fűszerpaprika gulyáskrém 50 dkg burgonya só 1 tojás 20 dkg liszt szárított petrezselyem Elkészítése: Pörkölt készítése: A hagymát felkockázzuk, megdinszteljük az olajon, fűszerpaprikát teszünk bele, hozzáadjuk a megmosott és csíkokra vágott pacalt. Annyi vizet adunk hozzá, hogy ellepje. Beletesszük […]

A Pacal pörkölt burgonyagombóccal bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

A teljes tartalomért Klikk ide…

Még nézni is rossz a videót, amelyen kipisilnek egy vesekövet

Baconos-sajtos sertéskaraj (hústorta)