Home / rtl / Orbán rendszeres kapcsolatban van Finkelsteinnel

Orbán rendszeres kapcsolatban van Finkelsteinnel

Foglalj utazást akár 60% kedvezménnyel! Klikk ide!

Legutóbb két napja járt Orbán Viktornál Arthur Finkelstein amerikai politikai tanácsadó – ezt mondta az RTL Híradónak a miniszterelnök. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön azt mondta: ő nem is hallotta a világszerte ismert tanácsadó nevét. Azt ugyanakkor sem a Fidesz, sem a kormány nem árulta el, hogy kitől kapja a fizetését Finkelstein. A politikai tanácsadó nemrég közös angliai céget alapított Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadóval. Az Együtt szerint átláthatatlanok Orbán és tanácsadóinak kapcsolatai.

Kerestük a kormányfő sajtófőnökét, hogy megtudjuk: pontosan ki fizet Finkelstein szolgálataiért, illetve pontosan kiknek és milyen témában ad tanácsokat. Havasi Bertalan péntek délután írásban azt válaszolta: “sem a miniszterelnök, sem a Miniszterelnökség nem áll munkakapcsolatban Arthur Finkelsteinnel.”

Csütörtökön Lázár János szintén az RTL Híradó kérdésére azt mondta: nem tudja, dolgozott-e a Fidesznek vagy a kormánynak Finkelstein, sőt, azt állította, még a világszerte ismert tanácsadó nevét se hallotta soha.
Arthur Finkelstein évtizedek óta politikai tanácsadó, dolgozott több amerikai elnök mellett is. A New York Times 2006-ban azt írta róla, hogy egyik legnagyobb fegyvere a negatív kampány. Az ellenfél megbélyegzéséről szóló üzenet folyamatos sulykolására épülő kampánytechnikát róla nevezték el.

Finkelstein nemrég közös céget alapított Habony Árpáddal Angliában. Habony néhány év alatt csaknem 7 millió forintot költött különböző cégek alapítására, miközben nem tudni, miből van jövedelme. A kormánytól, a Fidesztől és a kormányzati tanácsadásokkal foglalkozó Századvégtől sem kap pénzt a munkájáért.

A teljes RTL Híradót megnézheti az RTL Moston! Kattints ide a teljes cikkért!

: http://rtl.hu/rtlklub/hirek/orban-rendszeres-kapcsolatban-van-finkelsteinnel

Ezeket érdemes megnézni:

Kókuszolaj 1 Kg - 1090 Ft

Mire jó az Ördögnyelv kapszula? Tudd meg ITT!

Több mint 3000 bio termék online - akár ingyenes kiszállítással

Erre nagyon jó a nyírfacukor - KLIKK!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top