in

Omlós, töltött piskóta

Hozzávalók: 2 tojás sárgája 10 dkg kristálycukor 4 tojásfehérje 9 dkg liszt 1 teáskanál sütőpor 3 dkg durvára vágott, pirított mogyoró 10 dkg étcsokoládé 1 evőkanál étolaj 15 dkg baracklekvár 0,5 csomag vaníliás cukor Elkészítése: A tojásfehérjéket 1 evőkanál cukorral kemény habbá verjük. A tojás sárgákat a maradék cukorral és a vaníliás cukorral simára keverjük. […]

A Omlós, töltött piskóta bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/edes-sutemenyek/omlos-toltott-piskota/

Korhely leves (savanyú káposzta leves)

Így állnak a sztárok a Jóbarátok után