in

Ököruszály leves

Hozzávalók: 2 kg ököruszály (marhafarok) 3 l marhahúsleves 60 dkg vegyes zöldség (sárgarépa, petrezselyemgyökér, zeller) 1 zöldpaprika 1 paradicsom 15-20 szem egész bors 2 babérlevél 10 dkg vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma Elkészítése: Feldaraboljuk az ököruszályt, karikákra vágjuk a hagymát. A húst, hagymát, fokhagymát tepsiben aranysárgára sütjük. Egy nagy fazékba beletesszük a sütőből kivett húst és […]

A Ököruszály leves bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/marha/okoruszaly-leves/

Családi Titkok: Hazugságok hálójában – 1.

Rántott csirkeszárny