in

OBI – Nyerő Tavasz nyereményjáték – a játék április 10-ig tart

OBI – Nyerő Tavasz nyereményjáték – a játék április 10-ig tart

“Lassan itt a tavasz. Szeretne az otthonában vagy a kertjében egy kis átalakítást? Hogy igazán élvezhesse a szabadban töltött időt, az OBI kb. 11 000 000 forint értékben ajándékutalványokat és kerti termékeket sorsol ki.” – indul a játék felhívása.

“Egy kis szerencsével megnyerheti a kb. 11 000 000 forint összértékű remek nyeremények egyikét. Hogy a tavasz tökéletesen induljon, olyan termékeket sorsolunk ki, mint: jakuzzi, kerti étkezőgarnitúra, grill és a népszerű Olea ülőgarnitúra.

Természetesen a termékek mellett, ajándékutalványokat is sorsolunk: 50 db 40 000 forint, 50 db 100 000 forint és 1 db 1 500 000 forint értékű utalvány talál majd gazdára! Velünk megvalósíthatja legszebb álmait is! Hogyan vehet részt a játékban? Ez igazán egyszerű – csak töltse ki az alábbi mezőket, fogadja el a részvételi feltételeket, majd drukkoljon, hogy Önre mosolyogjon a szerencse!” – tették hozzá a szervezők

Bővebb – Nyeró tavasz nyereményjáték

Ez a cikk OBI – Nyerő Tavasz nyereményjáték – a játék április 10-ig tart először a Kvízmester.com. oldalunkon jelent meg.

Bachelor – A Nagy Ő harmadik rész teljes adás – nézd online

Bravos nyereményjáték 2022 – Vásárolj kávét és nyerj! A játék május elsejéig tart!