in

Nyerj páros belépőjegyet az Én, Leonardo – A fény születése című előadásra!

nyerj páros

Játssz az ExperiDance tánc- és élményszínház játékán és nyerj páros belépőjegyet az Én, Leonardo – A fény születése című előadásra.

nyerj páros

Én Leonardo – A fény születése

A új ExperiDance darab 2015. április 19-én, vasárnap 19:00 órakor a RaM Colosseumban kerül bemutatásra.

Zseniális művész, látnok tudós, nagyratörő építész, de milyen EMBER volt Leonardo da Vinci? Miből élt, kit szeretett, hitt-e Istenben? Az ExperiDance Production új táncjátéka ezeket a kérdéseket tárja fel, bemutatva a Leonardo életút kevésbé ismert, ellentmondásosan izgalmas epizódjait?

Leonardo da Vinci, a reneszánsz hérosz, kirobbanóan sokszínű tehetségével örökre felszabadította gondolkodásunkat – de nyughatatlan elméje sötét oldalán számtalan befejezetlen művet, céltalan sodródást és magányt találunk. A zseni anatómiáját mutatja be most az ExperiDance Production a legszabadabb művészet, a tánc segítségével egy lélegzetelállítóan látványos új produkcióban.

Az Én, Leonardo Román Sándor koreográfiájával, Meskó Zsolt rendezésében és Czomba Imre zenéjével az idén 15 éves ExperiDance Production 15. egész estés táncjátéka.

Csupán egy egyszerű kérdésre kell válaszolnod, hogy nyerhess.

A játék megfejtésének határideje: 2015 április 15.

A KVÍZHEZ KATT IDE!

A Nyerj páros belépőjegyet az Én, Leonardo – A fény születése című előadásra! bejegyzés először a Egészségonline jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://egeszsegonline.com/nyerj-paros-belepojegyet-az-en-leonardo-a-feny-szuletese-cimu-eloadasra/

Családi Titkok: Bőrszín – 1.

Tetőtől talpig káprázatos! Ilyen fantasztikusan nézett ki a 30 éves színésznő a kékszőnyegen