in

Mogyorós bonbon

Hozzávalók: 100 g tejcsokoládé 150 g mogyorókrém 15 mogyoró Elkészítése: A gőz fölött megolvasztott tejcsokoládéval kikenjük a bonbonforma mélyedéseit, majd betesszük kb 5 percre a hűtőbe vagy fagyasztóba, hogy megdermedjen. Ezt a műveletet összesen 3 x ismételjük meg. Mikor az utolsó réteg is megdermedt, mindegyik mélyedésbe tegyünk egy-egy szem mogyorót és langyosra felmelegített mogyorókrémet csorgatunk […]

A Mogyorós bonbon bejegyzés először a Receptneked.hu – Kipróbált receptek képekkel jelent meg.

Kattints ide a teljes cikkért!

: http://receptneked.hu/sutes-nelkul/mogyoros-bonbon/

Így hátráltat a kisgyereked a házimunkában! – vicces videó

Tejszínes csirkemáj tésztaágyon